За нас

Пиргос Пласт ООД се занимава с производство, доставка и монтаж на РVС и алуминиева дограма, АL окачени фасади и покривни конструкции, стъклопакети, врати, прозорци, щори, ударо- и куршумоустойчиви стъкла.

Фирмата е създадена на 21.06.1994г. Разполага със собствена складово – производствена база с 8 000 кв.м разгъната площ. Налични и постоянно поддържани на склад големи количества от всички материали. Във фирмата и офисите работят 72 души персонал, като повечето от тях са с опит в тази дейност 9 – 13 години.

Пиргос Пласт ООД има представителства в градовете София, Пловдив, Варна, Плевен, Русе, Хасково, Сливен и В.Търново. За контакти с нас кликнете тук.

Пиргос Пласт ООД е сертифицирана по ИСО 9001 – 2000, както и притежава БТО (българско техническо одобрение). Протоколите от изпитванията на нашите прозорци дават едни изключително добри резултати, които нареждат изделията ни в групата на енергоспестяващите строителни материали. Сертифицирани сме от нашите европейски доставчици на профили – за обработката на техните материали. Също така – от “ДауКорнинг” – за производство на стъклопакети и клапи за структурно остъкляване, от “Еккелт” – за изработка и монтаж на точкова фасада-тип “Спайдер”.

От 1998г. насам, сме започнали с епизодични поръчки в Сърбия и Македония. С постепенно нарастване на количествата и диапазона на дестинациите реализираме износ в Германия, Италия, Франция, Швейцария, Белгия, острови в Карибския басейн. Прозорците и вратите ни със стъклопакет с ниско емисионни стъкла и коефициент на топлопроводимост К=1.0 W/mK са напълно конкурентни на тези, произведени в силно развитите европейски държави.

По обясними причини цената ни е значително по-ниска, така че и транспортните разходи не натоварват цената на продуктите. С приемането ни като член на Европейския съюз смятаме, че пред нас се откриват много добри перспективи за увеличаване дяла на износната ни продукция. От наша страна стремежът ни към усъвършенстване на професионализма и качеството ни е непрестанен. В подкрепа на това твърдение е факта, че към края на 2008 ни предстои пуска на нов сграден фонд (5300кв.м закрита площ) и въвеждане в експлоатация на втори цех за обработка на стъкла и стъклопакети. Мотото ни изцяло се определя от желанието ни нашите клиенти да бъдат доволни клиенти!

  • БТО (българско техническо одобрение)

    БТО (българско техническо одобрение)

  • Сертификат от KBE

    Сертификат от KBE

  • Сертификат на Еккелт за изработка и монтаж на точкова фасада тип – „Спайдер“

    Сертификат на Еккелт за изработка и монтаж на точкова фасада тип – „Спайдер“

Top