Системи за Врати

Системи за вратиВратите, които предлагаме могат да бъдат плътни или остъклени; с различни прагове, от елегантния нисък алуминиев праг до висок и устойчив на наводнение праг, ако има такова изискване. В зависимост от предписанието вратите могат да бъдат с различни видове автомати за едно – или многостепенно затваряне, „антипаник“ обков и дръжки „секюрити“ затваряне, ел. задвижване и други подобни.

При вграждане на уребрен алуминиев панел или удароустойчив стъклопакет може да се използват за входни врати, където се изисква висок клас противозломност.
Обковът, който използваме на водещите в областта си немски фирми – Winkhouse, GU и Segenia.

  • 58-ма серия
  • 58 мм серия – използва се при по- малки врати, където има изискване да са по-елегантни и по леки.
  • 70-та серия

Системата Corona CT 70 е система с предварително обмислени пластмасови многокамерни профили със строителна дълбочина на крилата от 40 мм и високо стойностни изолиращи стъкла.Прагът за вратата е така конструиран, че има термично прекъсване между виншното и вътрешното пространство. Така се предодвратяват студените зони на пода пред прозоречната система.
70 мм серия – с нея могат да се конструират по-широки и големи врати, при които има по добри якостни показатели.

Допълнително подсилване се постига с вграждането на специални укрепващи ъглови сглобки.

  • 82-ра серия

Системите за врати Corona Sl82 е подходяща за редица приложения, както в новото строителство, така и при ремонт и реновации на сгради. Чрез богата програма от консумативи се гарантира висока степен на сигурност. Някои от характеристиките и предимствата на системата са следните:

  • най добри топлозиолационни свойства, чрез термично прекъсване на прага;
  • скрито отводняване;
  • уголемена строителна дълбочина за по-голяма сигурност и защита срещу взлом.
Top