Щори и Нощни Капаци

Нощни Капаци

Щори и Нощни КапациКепенците са убедителни не само със своята функционалност , но и все по често се разглеждат като важен за облика на фасадата елемент.Заедно с вентилиращата им функция и слънцезащитата на преден план излиза най вече техният декоративен аспект.

Кепенците от пластмаса или алуминийс креативен дизайн и многообразни цветове в значителна степен определят стила на фасадата, придават на Вашата къща индивидуално излъчване и в крайна сметка онази почти неуловима, но така важна нотка.

Вградени Щори

Вградени щориПри изискване за спазване на хигиенни или други специални условия предлагаме този тип изделие, при който щорите се вграждат в стъклопакета.

Могат да бъдат и електрифицирани.

Притежават по-добри топлинни показатели от традиционните прозорци с щори и завеси.

ПВЦ и Алуминиеви Щори

PVC щори – бели или в цвят дървесна имитация са подходящи за всички видове прозорци, за битови помещения или учреждения.

алуминиеви бели щориAL щори – също бели или с дървесна имитация те са с по добър коефицент на топлопроводимост и намират приложение при по големи остклени площи. Щори с преден монтаж, могат да бъдат предложени като самостоятелни изделия за вече съществуващи прозорции врати.

 

бели алуминиевиВсички те могат да бъдат с механично задвижване с въже, събиращо се в табакера или с твърда връзка тип „манивела“. С електрическо задвижване съществуват два варианта – с електромотор, задвижван посредством бутон или дистанционно устройство. Подходящи за по-големи и тежки единици, както и труднодостъпни места.

Възможност за интегриране на ролетна противонасекомна мрежа.

 

Top